De luxe V3 Chronograafhorloge is door de succesvolle actie laatst bij Groupon, nu weer in de aanbieding voor €49 i.p.v. €179! Al vanaf de 18de eeuw worden chronograaf horloges gebruikt, maar dan toen als zo’n horlogeketting voor in de broekzak. Zoals je merkt, worden chronograafhorloges steeds meer populair, zeker in het afgelopen jaar vormt er zich een trend en zijn ze in verschillende merken, types en kleuren uitgebracht.

Maar wat is eigenlijk een chronograaf horloge? Heel kort gezegd is een chronograafhorloge, een chronograph watch, is een horloge met een stopwatch (en extra functies), met daarnaast een Zwitserse uurwerk technologie. Deze V3 chronograaf horloge is een speciale, het is een zeer klassiek mannelijk model met een zwarte band met leer en RVS kast.

* Tijdloos design
* Zwitserse uurwerk
* Datumaanduiding, stopwatch en tijdsaanduiding in uren, minuten, seconden
* Waterdicht tot 30m
* Van roestvrijstaal (RVS) en leer
* 1 jaar garantie
* Incl. verzendkosten Nederland

Met zoveel knopjes en mogelijkheden is het misschien handig om te weten hoe het werkt. Hieronder een aantal video’s met gebruiksaanwijzingen:


Wil je meer informatie over deze luxe V3 Chronograafhorloge of wil je het kopen voor €49 i.p.v. €179, klik hier >>


******LET OP: voor iedereen uit België******

Komt u vanuit België, en wilt u deze aanbieding kopen met 73% korting? Klik hier >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>