Model Sylvia staat de laatste tijd niet alleen bij Expeditie Robinson 2011 in beeld, maar ook in haar eigen reallife soap Sylvia’s Secrets. Het begon allemaal bij het eerste seizoen van Holland’s Next Top Model, en nu in Sylvia’s Secrets mag je een kijkje nemen in het privé leven van Sylvia als model. Van alles komt langs in de reallife soap, zoals welke gevolgen haar drank- en drugsverslaving voor haar carrière en privéleven heeft gehad, haar afkickproces en de comeback in de modellenwereld.

Haar eerste comeback is toch Sylvia als Robinson op een eiland, en sinds 3 oktober 2011 heeft ze ook haar eigen schoenenlijn (met tassen) Sylvia Secrets bij Shick*, met 7 must-have fashion items. Sylvia’s inspiratiebron bij het ontwerpen van de collectie was haar eigen leven als model, en elk item heeft dus iets persoonlijks (zelfs de kleuren!).

1. Booties zwart – €49,99
2. Booties rood – €49,99
3. Booties cognac – €49,99
4. Cognac pumps – €39,99
5. Zwarte tas (slangenleer imprint) – €29,99
6. Rode pumps – €39,99
7. Rode tas (slangenleer imprint) – €29,99

De schoenen en tassen zijn binnenkort verkrijgbaar in de winkels, maar je kan ze nu al online bestellen. Dus wil je er verzekerd van zijn om een Sylvia’s Secret item te hebben, plaats dan NU een reservering!

Klik hier voor de Sylvia’s Secret collection pagina bij Shick* >> of neem een kijkje in de hele Shick* collectie >>

* De (gemiste) uitzendingen RTL4 reallife soap van Sylvia kan je hier bekijken: www.rtl.nl/reality/sylviassecrets
* Sylvia Geersen op Twitter: twitter.com/sylviageersen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>