Misschien heb je de sexy reclames al gezien op tv en internet; Sylvie Meis – van der Vaart die de Lente-Zomer 2013 collectie van Hunkemoller presenteert. Hunkemöller slaagt er weer in om de mooiste, leukste, sexy en meest diverse lingerie en zwemkleding te ontwerpen.

Voor de Hunkemoller winkels en online shop is er nu een mega aanbieding: €12 voor een waardebon van €25 bij Hunkemoller! Leuk voor jezelf, maar ook een super leuk kado voor je friends & family, dus sla maar in want je kan zoveel Hunkemöller waardebonnen kopen als je wilt.

Voorwaarden:
- Geldig op de hele Hunkemoller collectie, o.a. BH, slips, nachtmode, sloffen/pantofels, beenmode, shapewear, strandmode (bikini’s, zwempak, pareo), active wear, de nieuwe Beautyline en de nieuwste collectie mannenboxers. Er zijn ook grote maten (bijv. E-G)
- Ook geldig op reeds afgeprijsde artikelen
- Minimale besteding van €37,50
- Slechts 1 waardebon te gebruiken per bestelling/aankoop
- Geldig in alle Hunkemoller winkels

Video Hunkemoller:
Op de catwalk van Mercedes-Benz Fashionweek in Berlijn, met de Hunkemoller Spring/Summer 2013 collectie “Show Girls On Film” (catwalk start @1:13 met Sylvie als hoofdrol).


Aanbieding Groupon Nederland:

- €12 voor een waardebon van €25 bij Hunkemöller, klik hier voor de aanbieding >>

Aanbieding Groupon België:
- €12 voor een bon ter waarde van €25 bij Hunkemöller, klik hier voor de aanbieding >>Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>