Een borstvergroting bij Laser Surgery voor €2.999 i.p.v. €6.000! Dat zou je niet willen laten als je weleens gedacht aan een borstvergroting. Of wil je juist een borstverkleining of een borstlift? Dat is ook mogelijk tegen extra betaling. Misschien heb je het nog niet gedaan omdat je omgeving het helemaal niks vindt, maar kijk voor jezelf of je vindt dat het zal helpen aan je zelfvertrouwen of dat het juist helpt tegen vermindering van schouder- en rugklachten en pijn door te zware borsten.

* Behandeling volledig onder narcose
* Levenslange garantie op implantaten
* Een direct zichtbaar resultaat
* Kies uit 1600 verschillende soorten implantaten, in vorm/grootte (cc’s).
* Inclusief AAA-Menthor + implantaten, ongeacht de grootte, consult intake, behandeling/operatie, anesthesie, medische kosten, nazorg en hechtingen verwijderen, voor/na foto’s, implantaten-paspoort, eindcontrole en de verplichte 10 jaar controles.

Consult:
- Gratis consult na telefonisch afspraak (ook op zaterdag en zondag)
- Persoonlijk en anoniem
- Mogelijk in de steden Amstelveen, Eindhoven, Haarlem, Hengelo, Groningen, Nijmegen of Rotterdam
- Als het blijkt dat de behandeling door medische redenen niet mogelijk is, dan kan je de waardebon inruilen voor een behandeling (dezelfde waarde) of wordt aankoopbedrag teruggestort.

Ga hier naar de aanbieding €2.999 voor een borstvergroting bij Laser Surgery met een waarde van €6.000 >>

* Het artsenteam van Laser Surgery zijn hooggekwalificeerde, BIG-geregistreerde plastisch chirurgen met jarenlange ervaring op het gebied van plastische-, cosmetische-, en esthetische chirurgie en borstreconstructie.
Voor meer informatie kijk op www.lasersurgery.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>